Loungebank Globe hug latte

€1.699,00

All-in House service

Met de All in House Service ben je 5 jaar verzekerd van de beste vlekken- en constructieservice, zodat je nóg langer van jouw zitmeubel kunt genieten. Meer informatie.

  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Globe is een bank met een twist. Het strakke model heeft losse rugkussens, en daarbij zelfs nog extra kussentjes in de rug voor meer comfort. Ideaal! Verder staat de bank op lage pootjes en beschikt het over een royale longchair. De naden geven een zachte ronding, wat de bank een tijdloze elegantie geeft. Met zijn nieuw klassieke uitstraling past Globe ook perfect in een hotel chic interieur.

Bank Globe is tijdloos en elegant tegelijk. En het fijne is; de bank standaard uit voorraad leverbaar, waardoor deze binnen 7 werkdagen bij jou in de woonkamer staat te pronken. Verder is bank Globe voorradig in vier stoffen, welke uitgevoerd zijn in verschillende kleuren. Keuze uit de zachte hug, velours glamorous, gemêleerde selva, of trendy airolo. Ook is de bank vanzelfsprekend verkrijgbaar met een longchair links of een longchair rechts. Zo past dit comfortabele meubel altijd perfect in jouw interieur.

Het frame van bank Globe is gemaakt van houtvezelplaat, met grenen en hardhout. Zowel de zitting als rug van de bank is gevuld met schuim, beschermd door een dacron wattenlaag en zogenoemde ‘no-sag' veren. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang zitplezier ervaart. Optimaal zitcomfort gegarandeerd.

Twijfel je of de kleur van de stof mooi bij de rest van je interieur staat? Of wil je de stof gewoon graag even voelen? Dat kan. Van onze IN/STOCK Lounging by Troubadour banken zijn namelijk knipstaaltjes beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk via onze website te bestellen.

Specificaties

Artikelnummer: 154830
Omschrijving: LBT 185034: Loungebank Globe - Hug Latte
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof
Hoogte: 84,00
Breedte: 284,00
Lengte: 176,00
Zithoogte: 42,00
Zitdiepte: 65,00
Armhoogte: 57,00
Breedte armleuningen: 28,00