article-image

Lounging by Troubadour 24'25 /collectie

06-09-2024

Vernieuwde IN/STOCK banken

Een concept waar wij reuzetrots op zijn; het Lounging concept. Mooie, kwalitatieve banken die binnen 7 dagen in huis kunnen staan en dus altijd leverbaar zijn via de winkel maar ook online. De vernieuwde collectie biedt twee nieuwe toppers aan met nog betere stoffen en kleuren van deze tijd. Kijk mee en laat je verrassen!

NEW Globe – Tijdloos & elegant

De bank Globe combineert tijdloze elegantie met comfort en veelzijdigheid. Het strakke ontwerp heeft losse rugkussens en extra kussentjes voor extra comfort. De bank staat op lage pootjes en heeft een royale longchair, beschikbaar in zowel links- als rechtshandige uitvoering. Globe past perfect in een hotel chic interieur en is leverbaar in vier verschillende stoffen, elk met diverse kleuren. Het frame is gemaakt van houtvezelplaat, grenen en hardhout, met een vulling van schuim en 'no-sag' veren, wat garant staat voor jarenlang zitplezier.

NEW Cloudy – Trendy & retro

Bank Cloudy is een stijlvolle en comfortabele bank met een trendy, vintage uitstraling geïnspireerd op de jaren '70. De bank heeft doorgestikte kussens, een royale longchair, brede armleuningen en lage ronde pootjes. Cloudy is verkrijgbaar in vier verschillende stoffen en kleuren. De bank kan aangepast worden met een longchair aan de linker- of rechterkant, waardoor deze altijd perfect in jouw interieur past. Het frame is gemaakt van houtvezelplaat, grenen en hardhout, met een vulling van koudschuim, veren en siliconenvezels, wat zorgt voor duurzaam zitcomfort zonder kwaliteitsverlies na langdurig gebruik.

Day – Zacht & stoer

De bank Day is een comfortabele hoekbank met een royaal zitoppervlak en een extra brede longchair, ideaal voor ontspannen avonden. De bank heeft lage armleuningen, een diepe zit en ronde pootjes die een luchtige uitstraling geven. Day is beschikbaar in verschillende stoffen en kleuren, met opties voor een longchair aan de linker- of rechterkant. Het frame is van houtvezelplaat, grenen en hardhout, en de vulling van koudschuim met ‘no-sag’ veren.

Bubble – Speels & sfeervol

De bank Bubble is een comfortabele en stijlvolle familie- en loungebank, ontworpen voor ontspanning met het hele gezin. De bank heeft brede armleuningen, losse kussens, en een diepe zit met een royale longchair, wat zorgt voor een gezellige en relaxte uitstraling. Bank Bubble is tijdloos en trendy, en wordt geleverd in vier verschillende stoffen en kleuren. Het frame is stevig en duurzaam, gemaakt van houtvezelplaat, grenen en hardhout, met een zitvlak gevuld met schuim en 'no-sag' veren.

Vernieuwde stoffen

De stoffen collectie van IN/STOCK Lounging by Troubadour biedt vier comfortabele opties, elk beschikbaar in diverse kleuren: Hug, Airolo, Glamorous en Selva. Deze stoffen vormen samen een palet van prachtige, natuurlijke tinten. De zachte stoffen, gemaakt van synthetische vezels, zijn bijzonder praktisch in gebruik. Ze dragen het KIM-keurmerk (Kwaliteitsinformatie Meubelstof) en voldoen aan de normen voor lichtechtheid en slijtvastheid.

Hug

Stof Hug is een zachte, laagpolige stof gemaakt van 100% polyester, verkrijgbaar in de kleuren latte en white. De stof heeft een subtiele gemêleerde textuur en een lichte vleug, wat zorgt voor een speelse uitstraling. Dankzij het hoge aaibaarheidsgehalte biedt de stof extra comfort aan de bank.

Airolo

Stof Airolo is een geweven bouclé stof van 100% polyester, verkrijgbaar in de kleur ecru. De stof heeft een knuffelzachte uitstraling die de bank extra diepte geeft. Airolo combineert een chique uitstraling met comfort en stevigheid. Door de structuur van kleine lusjes is de stof echter gevoeliger voor beschadigingen, zoals haaltjes of losse draden. Deze kunnen gemakkelijk worden teruggeduwd met bijvoorbeeld een klein naaldje.

Selva

Stof Selva is een gemêleerde stof van 100% polyester, verkrijgbaar in de kleur naturel, wat een ideale basis vormt voor elk kleurenpalet. De stof is geweven met garen in verschillende kleuren en diktes, wat zorgt voor een speelse uitstraling en maakt Selva eenvoudig te combineren met diverse kleuren. Bovendien is Selva praktisch; door de gemêleerde textuur vallen vlekken en haaltjes minder op dan bij een egale stof.

Glamorous

Stof Glamorous is een grove velvet stof van 100% polyester, verkrijgbaar in de kleur beige. De subtiele vleug geeft de stof een luxe uitstraling, waardoor het een prachtige basis vormt voor elk kleurenpalet.

Met het Lounging concept brengen we niet alleen prachtige en kwalitatieve banken binnen handbereik, maar ook de luxe van snelle beschikbaarheid. Of je nu kiest voor de tijdloze elegantie van de Globe, de trendy retro stijl van de Cloudy, de robuuste charme van de Day, of de speelse sfeer van de Bubble, er is altijd een bank die perfect in jouw interieur past. Combineer dat met de prachtige stoffen uit onze collectie, en je creëert een zithoek waar je jarenlang van zult genieten. Laat je nog meer inspireren in de winkel door heerlijk te komen proefzitten op elke bank en ondergedompeld te worden in de Lounge Studio!